17.12.2021.

12:17

Foto:

Magazin

OTIŠLA DA SE PROŠETA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pala na POD, čistačica joj POMOGLA, a za samo 10 minuta DOGODIO SE PREOKRET

Kako priča Keti, bila je u 40. nedelji trudnoće kada je izašla da prošeta u kupovinu, a vratila se kući sa bebom u naručju!

- Bio je februar 2020. i prošlo je tri dana od termina. Nikada se nisam osećala tako nelagodno - rekla je ona.

Keti je šetala među policama u prodavnici, jer je imala neodoljivu želju da prošeta, ali uopšte nije razmišljala o porođaju.

- Kad sam osetila trnce, nisam razmišljala o porođaju. Nastavila sam da hodam. Ali onda sam iznenada osetila oštru bol i pala sam na pod. Kontrakcije su bile jake i brze. Vrisnula sam u agoniji dok je čistačica supermarketa, Čeris, trčala ka meni kako bi mi pomogla.

Vi to možete- priča Keti, a prenosi britanski The Sun.

Nakon samo 10 minuta Keti se porodila i na svet donela dečaka Sebastojana. Sigurno nije očekivala da će postati majka u prodavnici i to za samo deset minuta!

Informer

Porodila se u prodavnici

- I medicinsko osoblje hitne pomoći bilo je zapanjeno kada su stigli samo nekoliko trenutaka kasnije i otkrili da su propustili ceo porođaj. Odvezli su me u bolnicu gde su pregledali bebu i mene i na sreću sve je bilo uredu. Zaposleni u prodavnici su bili neverovatni na porođaju, a čak su mi i poslali prelepu korpu punu potrepština za bebu pošto se dečakrodio. To je bio divan gest - rekla je ona.

Najemotivniji deo ove neobične priče jeste što je Keti ostala u kontaktu sa Čersi, čistačicom koja joj je pomogla da se porodi. Njih dve su sada kume.

- Čeris je bila počastvovana tom ulogom i sada je moja spasiteljka iz supermarketa veliki deo naše porodice, kao Sebastijanova kuma. Čak smo zajedno proslavili Sebastijanov prvi rođendan u marketu u kome se rodio. I posle toliko vremena ne mogu da verujem da sam otišla u prodavnicu u da uzmem neke osnovne stvari i tamo rodila bebu - kaže Keti.