20.01.2022.

07:39

Foto:

Magazin

KRVNA GRUPA ODREĐUJE I OVO! Neverovatni rezultati istraživanja - evo šta je otkriveno o ŽENAMA

U Japanu mnogi poslodavci od potencijalnih saradnika zahtevaju da navedu i krvnu grupu, a iako se o tome ne priča javno, u ovoj zemlji čak i žene biraju po tome.

Proverite prema krvnoj grupi kakav je vaš temperament.

0 krvna grupa

Žene nulte krvne grupe vole da dominiraju na svim poljima, ali su vrlo sposobne i vredne. U odnosima s muškarcima su ljubomorne i strastvene. Pokušavaju u svemu da kontrolišu svoje partnere. Od svojih muškaraca očekuju nežnost i da ih učine srećnim i zadovoljnim, ali se i nesebično daju. Kao majke, prema deci se postavljaju prijateljski, a same su najponosnije kad vide njihov uspeh.

A krvna grupa

Dame sa ovom krvnom grupom su strpljive i smirene. Često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Uživaju u urednosti i komforu, a u odnosima s drugima izbegavaju rasprave i vole mirna rešenja.

U ljubavnim odnosima vrlo su sramežljive. Poštuju partnera i njegove kvalitete. Zbog emotivne i osetljive prirode otkrivaju svoja osećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Kao supruge su idealne, a prema deci vrlo zahtevne i brižne.

Informer

Krvna grupa

B krvna grupa

Žene sa B krvnom grupom su prilagodljive svakoj situaciji. Odlično podnose usamljenost, ali se dobro snalaze i među konkurencijom. Obično nisu liderski nastrojene, ali drže do sebe. Uživaju u flertu i uvek su okružene muškim društvom. Veoma su strastvene i vole da rizikuju u emotivnim odnosima. Deluju nedodirljivo i zahtevno, pa se zato teže odlučuju za brak.

AB krvna grupa

Ovu krvnu grupu obično imaju racionalne i pravične žene. One jesu emotivne, ali dobro znaju da se ograde od manipulatora. U ljubavnim odnosima su vrlo iskrene. Obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke, vrlo su popustljive prema deci, blage su i nisu zahtevne.