27.02.2022.

21:00 >> 19:41

Foto: Shutterstock

Magazin

DOVEDITE SVOG MUŠKARCA DO LUDILA!

Pogrešno je verovati kako muškarce erotski uzbuđuju samo konkretne radnje. Postoje i vrlo suptilne situacije koje mogu da ih toliko uzbude da će zaboraviti na sve, možda čak i na fudbal.

Sledi 10 saveta, ko zna možda se vrlo prijatno iznenade:

1. Verovatno ne postoji muškarac koji ne bi voleo da posmatra svoju devojku dok kuva potpuno naga, samo s keceljom na sebi. Pa, ako želite malo da začinite svoj ljubavni život - priuštite mu povremeno to zadovoljstvo.

2. Dobro, pogled na haltere i erotsko rublje verovatno ne treba posebno isticati jer to je već poznato kao odličan afrodizijak. Ali, poigrajte se malo i, recimo, čistite kuću ili peglajte samo u izazovnom rublju.

3. Muškarcima je vrlo privlačno kad žene dodiruju njihove mišiće i hvale ih koliko su veliki i čvrsti. Tako se osećaju još muževnijima, a tada im je i polni nagon jači.

4. Masirajte mu ponekad stopala i poigrajte se malo s prsima na nogama. Pa krenite lagano i senzualno da češkate noge tako da slučajno završite u unutrašnjosti njegovih butina. Masaža dlanova, lagana i senzualna, sigurno ga neće ostaviti ravnodušnim. A, uživaće i ako mu noktima prolazite po podlaktici.

5. Uhvatite ga "onako usput" za zadnjicu dok prolazite kraj njega i prokomentarišite koliko je privlačna.

6. Mnogi muškarci naježe se od zadovoljstva kad im partnerka prstima prolazi kroz kosu i lagano, polako masira glavu i vrat.

Informer

"Zaboravite" donji veš i recite mu to 

7. Kada idete zajedno negde napolje, možda u bioskop ili restoran, "slučajno" zaboravite da obučete donji veš i to mu dajte do znanja. Ovo muškarce provereno jako uzbuđuje.

8. Vilica je osetljivo područje kod muškaraca, odraz je njihove muževnosti i jako im je uzbudljivo kad im žene dodiruju taj deo tela, bilo prstima bilo usnama - najbolje je i jedno i drugo u isto vreme.

9. Pogled na ženu koja uživa vrlo je uzbudljiv, stoga ne skrivajte svoja osećanja već se opustite i pokazujte ih - pre, tokom i nakon vođenja ljubavi. 

10. Ne zatvarajte vrata dok se tuširate ili kupate. Muškarci obožavaju da posmatraju partnerku dok je kompletno naga i mokra.

Savet plus: Divite mu se, dajte mu do znanja kako je on za vas najveći muškarac, najlepši, najpametniji, najprivlačniji itd. Hteli mi to priznamo ili ne, svi mi volimo da čujemo ovakve stvari jer nam to podiže ego, popravlja raspoloženje, a samim tim jača želju za bliskim kontaktom.