08.04.2022.

11:47

Foto: Pixabay

Magazin

BELE FARMERKE ZA SVE PRILIKE! Stilisti kažu da ovaj komad garderobe možete da nosite tokom čitave godine

Oni savetuju da je važno samo da ih dobro iskombinujete i nećete pogrešiti. Možete da ih nosite kada idete u šetnju, na posao, ali i u večernje izlaske. Zato zaboravite sve teorije i pronađite odgovarajuće bele farmerke, koje će postati vaš obavezni i omiljeni odevni komad u ormaru.

Uske i zvonaste

Modne svetske kuće vole uske krojeve, ali u ponudi brendova možete naći skraćene modele, pa čak i zvonaste pantalone. Stilisti kažu da je jedna od najboljih kombinacija sa belim farmerkama jakna u pastelnim bojama, pamučna bluza i sandale. Uz to nikako nemojte da zaboravite na naočare za sunce.

Spektakularan izgled može biti kreiran dodavanjem tunike belom džinsu. Bele farmerke, tunika, marama oko vrata i niske potpetice odlična su dnevna varijanta. Torba na dugom lancu će doneti boemsku nijansu vašem izgledu.

Informer

Farmerke

Skroz belo

Potpuno bela odeća je prihvatljiv izgled i nije namenjena samo mladama ili lekarima. Da ne biste izgledali dosadno, kombinujte nekoliko sličnih nijansi bele (od mlečnobele do tona slonovače) i odaberite modne dodatke u neutralnim bojama. Ove sezone moderne su sandale sa resama, a one će izgledati neodoljivo ako ih kombinujete sa uskim belim farmerkama.

Crno-belo

Kombinacija crne i bele je klasika. Stilisti predlažu da se opredelite za crno-belu odeću i kombinujete različite stilove: rokerske čizme sa čipkanom bluzom sa golim ramenima. I ne zaboravite na čoker ogrlicu (ogrlica uz vrat), koja je apsolutni hit sezone.

Teksas kao obavezan

Bele farmerke možete kombinovati sa košuljom od plavog teksasa i ne možete pogrešiti. Najjednostavniji način da upotpunite izgled jeste da odaberete torbu, cipele i kaiš u prirodnim braon tonovima.

BONUS VIDEO: