11.05.2022.

15:55

Foto: Freepik.com

Magazin

ZBOG SILIKONA MI JE BILO LOŠE! Niko joj nije verovao, a kad ih je IZVADILA, bili su potpuno BUĐAVI! (VIDEO)

Mnoge devojke se odlučuju za ugradnju silikona, a iako je ova intervencija uglavnom bezbedna i sami silikoni ne bi trebalo da utiču na zdravlje, to baš i nije uvek tako.

Jedna korisnica TikTok-a, Bani, je otkrila kako je silikone imala 13 godina, a da je u međuvremenu primetila kako joj se zdravstveno stanje pogoršava. 

Osećala se slabo, dobila je i tamne krugove oko očiju, a počela je da bude sve više sigurna da su razlog njenog lošeg zdravlja upravo silikoni. 

Iako joj niko nije verovao, ona je odlučila da ih izvadi i ostala šokirana onim što je videla.

U silikonima je nešto čudno plutalo, a i na površini se javilo crnilo, za koje Bani tvrdi da je u pitanju buđ.

Informer

silikoni

- Uprkos činjenici da fiziološki implantati sadrže samo slanu vodu, oni i dalje predstavljaju značajan rizik po zdravlje - navode iz organizacije koja se bavi rakom dojke, uzrokovane implantima.

- Rasprostranjeno je mišljenje da su fiziološki implantati bezopasni kada procure. Međutim, fiziološki implanti su skloni rastu buđi, kvasca i bakterija - kaže se na veb stranici organizacije.

- Pogoršanje ili oštećenje implantata omogućava bakterijama da rastu unutar njega. Ova tečnost može polako da iscuri iz implantata i proširi se po celom telu.

Tiktokerka tvrdi kako su joj se svi simptomi, nakon vađenja silikona, povukli, osim povremene anksioznosti.

Kako su Banini implanti izgledali, možete videti u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO: