12.05.2022.

21:55

Foto:

Magazin

POVUCITE RUČNU! Ovih 8 stvari ODBIJAJU svakog muškarca - 3. radi skoro SVAKA ŽENA!

Kao što i kod žena postoji "univerzalni spisak" stvari koji će je odvratiti od nekog muškarca, isto tako i muškarce odbijaju određene stvari koje primete kod žena.

Ukoliko očekujete da sa muškarcem imate zdravu vezu, znajte da će da ove stvari odvratiti od bilo kakvog kontakta s vama.

Neodlučnost

U redu je da nekada ne znate gde biste da idete ili šta da poručite u restoranu, ali ukoliko očekujete da on uvek odlučuje o svemu, to se neće dogoditi.

Samoživost

Ako samo gledate kako sebi da udovoljite, računajući da će vaš partner to prihvatiti jer mu je stalo do vas, razmislite opet. I on zaslužuje pažnju.

Stalno gledanje u telefon

Jedna od stvari koje svakog muškarca izluđuje jeste kada ste non stop "na telefonu". Realno gledano, drugarici možete odgovoriti na poruku i sat kasnije ili joj reći da ćete je pozvati kada budete same. Vaš partner zaslužuje da mu posvetite vreme kada ste zajedno.

Loša higijena

Ne postoji opravdanje za lošu higijenu. Tuširanje i pranje zuba je nešto što uvek možete da obezbedite sebi.

Informer

zadah

Žena koja ne prihvata svoju žensku energiju

Verovatno možete sve same, ali ne morate i u tome je poenta. Dozvolite sebi da budete žensko u vezi. Pustite ga vas mazi i pazi.

Stalno zvocanje i žaljenje

Morate znati razliku između konstruktivne kritike i konstantnog zvocanja. Na neke stvari jednostavno ne treba da obraćate pažnju, niti treba da vas nerviraju. Opustite se i uživajte, a manje brinite.

Kraljica drame

Ne tražite svađu gde je nema, ne započinjite bespotrebne rasprave, razgovarajte normalno, smireno, kao odrasla osoba. Drama neće poboljšati ništa u vašem životu.

Pretvaranje

Ne folirajte se da je sve u redu, kada nije. Recite kada vam nešto smeta, ne folirajte orgazme, već budite iskrene.

BONUS VIDEO: