Autor: Informer.rs

24.05.2022.

13:15

Foto: Reuters

Magazin

Venčanica o kojoj se PRIČA - Kortni Kardašijan udala se u kreaciji modne kuće Dolče i Gabana (FOTO/VIDEO)

Kortni Kardašijan nosila je venčanicu Dolče i Gabana sa korsetom sa velom inspirisanom Devicom Marijom i jednom od tetovaža novog muža Travisa Barkera.

Rijaliti zvezda čije venčanje je sponzorisala modna kuća, udala se u nedelju za svog rokerskog frajera na ceremoniji na otvorenom u srednjovekovnoj tvrđavi Kastelo Braun u Portofinu, u Italiji.

Kourtni je izgledala senzacionalno u jedinstvenoj mini haljini modne kuće Dolče i Gabana od bele svile od čipke i satena i ručno izvezenom velu.

Prema detaljima objavljenim na njihovoj Instagram stranici, haljina je inspirisana je ikoničnim figurama italijanskog donjeg veša.

Izgled su upotpunile rukavice od tila i bele cipele od čipke.

Novopečeni mladoženja Travis je izgledao dobro pored nje u sakou na duplo kopčanje, sa šiljastim reverima.

Kombinovao ga je sa klasičnim pantalonama sa pritisnutim naborom i bočnom trakom, oboje od "superfine italijanske crne vune sa detaljima u smokingu od crnog svilenog satena".

Travisova jakna od platna i konjske dlake je u potpunosti ručno rađena i striktno je u skladu sa svim pravilima italijanske ručne tradicije.

Postava odeće bila je od crnog svilenog satena, a ceo imidž je upotpunio crnom svilenom satenskom leptir mašnom, zlatnim brošem sa crnim kristalima i cipelama u stilu puzavica.

MailOnline je otkrio da je italijanska modna kuća blisko uključena u organizovanje svakog aspekta raskošnih svadbenih proslava koje su opisane kao "šoubiznis događaj godine".

Osoblje koje je nosilo crne torbe i torbe sa natpisom Dolče i Gabana primećeno je kako ulazi u srednjovekovni zamak, sa spektakularnim pogledom na Mediteran.

 Kortni i Trevis su se ovom ceremonijom treći put "venčali"'.

Par je imao svoje prvo malo venčanje u Los Anđelesu posle Gremija prošlog meseca i legalno se venčao prošle nedelje u Santa Barbari u Kaliforniji.

BOSNU VIDEO: