25.06.2022.

14:25

Foto:

Magazin

NISAM BILA SPREMNA, A ON JE INSISTIRAO! Žena podelila tešku ispovest - nakon porođaja se SVE PROMENILO!

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedna žena je podelila svoju tužnu priču:

- Muž i ja imamo sina od 15 meseci. Ja nisam bila spremna za bebu, a on je uporno insistirao (i radio) na tome mimo moje volje. Okej. Dobili smo sina, srećna sam zbog toga i zahvalna Bogu što ga imam, ali ne razumem muža. Tolika zagrejanost za bebu, tolika želja, kada sam sina rodila ništa. Mrtav-hladan. Neće obaveze oko njega, neće da mi išta pomaže... Ja, jednostavno, ne mogu sve sama - požalila se ova žena, a onda su usledili komentari.

- Kako misliš radio mimo tvoje volje? U se*su oboje učestvujete. Ako ti nije bilo do deteta, onda i nije trebalo da ga rodiš u ovom trenutku. Činjenica je da mnogi muškarci pričaju da vole decu, a posle neće prstom da mrdnu za iste. Samo su u stanju da se hvale da ih imaju, ali sav teret ostaje na ženi. Ti dobro razmisli jel želiš život s takvom osobom na duže staze.

- Razumem te u potpunosti, mila moja. Razumem i šta znači "mimo tvoje volje". Tako je i moj muž, isto. Za vreme odnosa samo sv*si u mene, a kada ga pitam zašto je to uradio, nećemo bebu još, samo kaže "pa eto bilo mi je fino". Radi njegove "finoće" ja sam bebi i otac i majka.

- Razvod i doviđenja, prijatno. Ne poštuje te, ne voli te, neodgovoran je i sebičan je, odnosno samoživ je. Da ne bi dočekala da gajiš još neko dete sama, pa da te posle tako umornu zameni s nekom mlađom, spakuj se na vreme i - vozdra. Loše si procenila, jbg dešava se.

Šta vi mislite o ovom slučaju?

BONUS VIDEO: