30.06.2022.

16:59

Foto: Shutterstock

Magazin

JEDINO ŠTO ME SPREČAVA DA SE RAZVEDEM... Muškarac podelio svoju ISPOVEST, a ove komentare NIJE OČEKIVAO!

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem (anonimnih) ispovesti, javio se jedan muškarac, koji je mnoge ostavio u neverici svojim stavom:

- Jedina stvar što me sprečava da se razvedem je što znam da deca automatski pripadnu majci, a ja mogu samo plaćati izdržavanje i da ih posećujem u drugom gradu. Znam da zvuči patetično, ali patiću bez ljubavi, samo da budem uz svoju decu. Oni su mi sve na svetu - napisao je ovaj čovek, koji je dobio mnoštvo komentara, ali verovatno ne onih koje je očekivao:

- Moćete normalno da ih viđate, ali tek kad to radite sami, shvatite kakva je to obaveza, pa posle batalite. Da ne pričamo o sujeti većine i ugnjetavanju bivše žene i trovanju dece, pa sklanjaju decu od vas, što više mogu.

- Vi mislili lako ženama kad vas trpe.

- Neka deca odrastaju u toksičnom braku i taman da nabiju traume za ceo život. Baš ćeš deci učiniti. Glupak.

- Kao dete roditelja koji se nisu razveli, a trebali su, savetujem ti da se razvedeš, jer šteta je inače daleko gora. Ako si normalan lik, dobićeš i pravo na normalne kontakte s decom i nije isključeno da baš s tobom žive, doduše ne znam kako je zakonski regulisano kod vas.

- Brak je posle toliko vekova i dalje ostao samo investicija za muškarce i opet im ništa ne valja.

- I ja bih tako uradila - glasili su neki od komentara, a onda je i jedan muškarac otkrio svoje iskustvo:

- Mene je žena ostavila s detetom od 9 god. Zaljubila se u nekog tipa s kojim je radila. I bilo je teško u početku, ali smo se sada uhodali i nas dvojica smo jako srećni i organizovani. On provodi svaki drugi/treći vikend s njom, dođe i ona da nas poseti, ali ređe. Bolje tako, nego da smo zajedno, a nesrećni.

Šta vi mislite, koje je bolje rešenje - razvod ili ostanak?

BONUS VIDEO: