07.07.2022.

17:53

Foto:

Magazin

SUMNJAM DA SE MUŽU SVIĐA KOLEGINICA! Hoću da podelim s vama, da ne bude da sam luda!

Na sajtu koji se bavi prikupljanjem ispovesti, jedna žena je podelila svoju nedoumicu, u nadi da ć joj neko objektivan reći da li je u pravu što ima ove sumnje:

- Sumnjam već par meseci da se mužu sviđa koleginica s posla. Došla sam tu s vama da podelim "znakove" da ne bude da sam luda, a iskreno volela bih da jesam. Komunikacija 0, svaki pokušaj samo veći promašaj. Se*ualni odnosi reda radi i osetim da je odsutan i u tome. Čak kao ne pije više ni kafu da ne bi sa mnom sedeo tih pola sata. Šta god da ga pitam lepo, ili kažem, drsko odgovara. I najveći po meni znak je kad je spomenem, haos napravi... kao ja nisam normalna, on ima pametnije misli i sl. Uhvatila sam ga i da kupuje ujutro dva voćna jogurta, a inače je kupovao jedan. Sebi. U telefonu sam mu slučajno našla i po*nića tonu, a ja ga moram "moliti" za se*s. I sve to tačno otkako je ona počela tu da radi. Pokušala sam i lepo da mi objasni ako nije to, da onda nema potrebe za panikom, već neka kaže koji je problem. Ne pali ni to. Imamo i decu, ne znam šta ću?! 14 godina smo u braku. Jedino što se tešim je da ona, čini mi se ne želi ništa s njim, ali svejedno je teško - napisala je ova devojka, a odmah su usledili komentari:

Informer

kolege

- Počni se vise sređivati, otiđi na frizuru, kupi neki se*si parfem, budi najbolja verzija sebe koja možeš biti, nemoj mu biti previše dostupna, malo se distanciraj i stavi ga na "ignore". Videćeš, neće biti svejedno. I počni razmišljati šta bi sa finansijama, stanom, autom, u slučaju da dođe do razvoda. Srećno.

- Ti se nadaš da ona neće ništa sa njim. Ono, posle 14 godina si mu druga opcija i dobro je to. Svašta!

- Meni su pažnju najviše skrenuli detalji sa jogurtom i drskim odgovaranjem na nežnost. Ovo prvo može biti i stvarno koincidencija, da mu se jelo više taj dan. Ali ovo drugo... i da ne znači da postoji druga žena, apsolutno znači da te ne voli i ne ceni i nažalost polako moraš se suočiti sa time. Ali možeš ti to, imaš našu podršku!

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO: