13.07.2022.

08:11

Foto: Shutterstock

Magazin

DUŽE ŠIŠKE SU MODERNE OVOG LETA! Frizerka Slavica objašnjava koju frizuru možete da napravite kada su VISOKE TEMPERATURE

Leto je uveliko stiglo, a frizerka Slavica Pavlović otkriva kako dame ukrašavaju svoju kosu kako bi što lepše izgledale ove sezone.

 - Leto je pred nama, a  najbitnija je nega kose, odnosno zaštita od UV zraka. Zbog toga se uglavnom žene odlučuju da zavežu kosu tj. da je podignu. Sad je baš popularno pletenje pletenica sa dodatkom neke druge kose sa jakom bojama- kaže ona.

Ukoliko niste znali, šiške su ponovo u trendu i to nešto duže.

 - Šiske su ovo leto su u trendu, malo duže i sa strane ali ih uglavnom žene izbegavaju sada zbogom vrućine i zahtevnog održavanja - otkriva Slavica.

Informer

Slavica Pavlović frizerka

Kako su krenule vrućine, one diktiraju i trend kose, pa zbog toga žene sve manje "peglaju" kosu, a traže talase.

 -  Sobzirom da leto krenulo i da su vrućine, žene se i dalje često feniraju na talase, na prirodne lokne jer se one zadržavaju i kad se kosa podigne u rep ili šnalu -kaže frizerka.

Ukoliko se pitate kako da oporavite kosu od štetnih uticaja, naša frizerka vam preporučuje botox.

 - Najpopularniji termin za hidrataciju i negu kose je botox. On neguje kosu, vraća joj sjaj i vitalnost kose. Bude sva nežna i svilena na dodir, a sam proces rada tretman je jednostavan u sastavu tretmana koristi se šampon čistač koji detaljno opere kosu i zatim se nanose hranjive maske i ampule. Tretman je preporučljiv baš svima i hemijski tretiranim kosama i prirodnim kosama - preporučuje Slavica.

BONUS VIDEO: