24.07.2022.

12:40

Foto: unsplash.com

Magazin

MISLILA SAM DA ĆU IMATI VELIKU NUŽDU, A ONDA SAM VIDELA NOGICE! Devojka se porodila u wc-u i tvrdi da NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! (FOTO)

Lusi Džons (22) iz Bristola nije mogla da veruje kada je u jutarnjim časovima, u kupatilu dobila bebu.

Zapravo, Lusi, koja je na obuci da postane stjuardesa, tvrdi da je koristila kontraceptivne pilule, redovno imala menstruaciju, kao i da su joj iz avio kompanije čak dva puta tražili da radi test trudnoće, koji su bili negativni.

- Bila sam u osmom mesecu trudnoće kada sam otišla na lekarski pregled i uradila test na trudnoću. Doktor je pritisnuo moj stomak i telo, i nije sumnjao ništa. I dalje sam uzimala pilulu. Uzimala sam je svaki dan i bila sam na njoj šest ili sedam godina. Posle Božića sam počela da nosim za broj veću odeću, a onda sam se ponovo vratila na staro, i to sam pripisala jelu i piću - kaže Lusi.

Lusi tvrdi da je dobila sertifikat za letenje mesec dana pre porođaja.

- Odradila sam sedmičnu obuku (za kabinsko osoblje) došala kući na dva dana i tada se to dogodilo Imala sam bolove u stomaku i leđima prethodne noći, ali menstruacija je trebalo da mi počne krajem nedelje, pa sam računala da je to. Probudila sam se ujutru, okupala se i samo pomislila da ću odspavati još malo, pre nego se vratim u Bristol na posao. Bila sam u krevetu oko 45 minuta i osećala kao da mi se stomak prevrnuo, to je jedini način na koji to mogu da opišem, i osećala sam kao da ću imati veliku nuždu - priča Lusi za dailymail.co.uk i dodaje:

- Otrčala sam u toalet i sama rodila ćerku kuće. Čula sam tresak i pogledala dole, a dve nogice su virile iz toaleta. Nisam imala bol. Niko nije mogao da veruje u to. Imala sam bolove u leđima i stomaku, ali u stvari nije bilo bola onog momenta kada sam mislila da izbacujem izmet.

Lusi je rekla da je umotala ćerku u peškir pre nego što je stavila u sudoperu.

Ona je tada bila sama kod kuće, pozvala je tatu i roditelji, koji su pozvali hitnu pomoć su došli desetak minuta kasnije.

Tek u bolnici je, kako kaže, u potpunosti postala svesna šta se dogodilo i i dalje nije mogla da veruje da nije znala da je trudna.

Lusi ističe da je ranije, kada bi čula priče poput njene, mislila da to nije moguće, a sada se trudi da podigne svest među ženama i uputi ih da se ovakve stvari zaista i dešavaju. 

BONUS VIDEO: