30.07.2022.

16:40

Foto: Shutterstock

Magazin

RASHLADITE SE U KREVETU! 5 načina na koja možete da iskoristite LED tokom VRELE AKCIJE!

Ukoliko i vi baš i ne podnostite mnogo dobro ove paklene vrućine, verujemo da vam je pomalo i izazov kada sa partnerom treba da se poigrate između čaršava.

Podrazumeva se da će vam klima raditi, ali ne bi bilo loše da uvrstite i igrice sa ledom, koje će posebno podići atmosferu.

Sve što je potrebno jeste da kockice leda stavite u jednu činijicu koja će vam biti pri ruci i pratite sledeće predloge

1. Toplo i hladno

Dok svom partneru dajete oral, trljajte kocku leda duž njegovog stomaka i unutrašnje strane butina. Mešavina vaših toplih usta i hladnog leda će ga 100 posto oduševiti.

2. Bradavice

Neka vaš partner pređe kockicom leda preko vaših bradavica, dok vam ljubi vrat. Kada budu hladne, neka ih zagreje ustima i rukama.

Informer

kockice leda

3. Smrznuta predigra

Usnama pridržavajte kockice leda, dok se ne ohlade, a zatim pružite svom momku oralni užitak. Kombinacija vaših ledeno hladnih usana i toplog jezika, odvešće ga u raj.

4. Hladan dodir

Započnite svoju akciju hladnom masažom. Neka vaš partner trlja led u rukama, a zatim vas masira. Kada vaše telo zagreje njegove ruke, vreme je za glavni događaj.

5. Ledena kraljica

Muškarci su vizuelno stimulisani. Recite svom partneru da stane u podnožje kreveta, dok vi prelazite kockom leda preko usta, jezika i grudi. Želite da budete zaista divlji? Dodirujte sebe, dok sisate led. Vaš muškarac neće moći da drži ruke dalje od vas, prenosi fabfitfun.com.

BONUS VIDEO: