30.07.2022.

19:33

Foto:

Magazin

NEĆEŠ DELOVATI NAPADNO ILI PAĆENIČKI! Evo kako da ti dečko ili muž posvećuje VIŠE PAŽNJE!

Tokom veze ili čak braka, nije neuobičajeno da se obe strane usredsrede na stvaranje savršene karijere i fokusiraju ostatak svoje energije na zdravlje i porodicu. Ipak, u takvim slučajevima vaš supružnik se može osećati pomalo zanemareno, jer je romansa možda bila nisko na vašoj listi dnevnog reda.

Ako ste tražili kako da privučete pažnju svog partnera, pročitajte nekoliko načina da to učinite tako bez i malo drame u svom životu.

Započnite "zonu bez telefona" nekoliko sati pre spavanja

U doba društvenih medija, nije neuobičajeno da oba partnera provode neverovatnu količinu vremena zalepljeni za ekrane svojih telefona. Dok gledate objave drugih parova na društvenim mrežama, možda ignorišete svog partnera koji sedi pored vas. Zato odvojite vreme nekoliko sati pre nego što odete u krevet, kako biste bili sigurni da se možete ponovo povezati, kroz razgovor i bliskost.

Informer

veza

Provedite neko vreme radeći nešto u čemu vaš partner uživa

Ako ste neko ko često žudi za pažnjom svog partnera, morate se pobrinuti da se ne oseća ugušeno vašim sveopštim prisustvom u vezi. Stoga, može biti od pomoći da uradite nešto u čemu on uživa, kako bi se uverili da je i njemu lepo. Bilo da se radi o kuglanju, susretu sa nekim od njihovih prijatelja ili jelu u njegovom omiljenom restoranu.

Isplanirajte jednodnevni izlet ili vikend

Mnogi parovi kreiraju liste mesta na koja se nadaju da će jednog dana otići. Ako želite malo pažnje od svog supružnika i osećate se zapostavljeno zbog njegovog zauzetog rasporeda, onda planirajte zajedničko putovanje, tako da vas dvoje provedete malo vremena u prirodi, na otvorenom i uz preko potrebnu romansu, navodi pinkvilla.com.

BONUS VIDEO: