Autor: Informer.rs

09.08.2022.

13:07

Foto:

Magazin

EKSTREMNE STVARI KOJE GLUMCI RADE KAKO BI IZGUBILI KILOGRAME! Kristijan Bejl jeo JABUKU dnevno, Mila Kunis počela da puši cigarete

Određeni glumci preduzimaju drastične korake kako bi izgubili kilograme za filmske uloge. Predstavljamo vam primere koji govore u prilog tome.

Mila Kunis ponovo počela da puši 

Mila je glumila balerinu u filmu "Crni labud" i morala da je da smrša veliki broj kilograma kako bi odrigrala ovu ulogu. Ona je priznala da je period iz 2010. godine kada je sniman film bio užasan i da nikome ne preporučuje da puši i jede ograničen broj namirnica.

Informer

En Hatavej

En Hatavej jela ovsenu kašu

Glumica je morala da se spremi za ulogu u filmu "Jadnici" i za ovu priliku je bila prinuđena da jede ovsenu kašu kako bi izgubila kilograme.

 - Morala sam da budem opsesivna oko toga, ideja je bila da izgledam kao da sam blizu smrti  - rekla je Hatavej za Vog.

Informer

Kristijan Bejl jeo jabuku dnevno

Proslavljeni glumac bio je prinuđen da jede samo jednu jabuku dnevno, kako bi se spremio za legendarnu ulogu u filmu "Mašinista".

On je poznat kao neko ko mršavi i goji se za uloge, a za ovu je morao da izgubi ča 55 kilograma. Bejl je priznao da njegove metode mršavljenja nisu dobre i 2019. godine je rekao da ne može više to da radi, piše Eatthis.com

 - Ne mogu da nastavim to da radim. Smrt me gleda u lice - rekao je on 2019. godine.

Zoe Kravic jela glinu

Glumica se spremala za ulogu anoreksične žene 2015. godine. Zbog toga je morala da pije glinu koja izaziva ekstremno čišćenje tela.

Metju Mekonahi jeo puding 

Slavni glumac izgubio je veliki broj kilograma zbog filma "Klub kupaca Dalasa". 

- Pronašao sam puding i malu starinsku kašiku u Nju Orleansu, da bi mi trajao duže - rekao je Mekonahi.

bonus video: