Autor: Informer.rs

20.08.2022.

10:26

Foto:

Magazin

HITNA POMOĆ NA IMANJU BENA AFLEKA! Dok se spremao za SVADBU sa Džej Lo POZLILO je njegovoj MAJCI - drama pred VENČANJE (VIDEO)

Benova majka hitno je prevezena u bolnicu u Savani. Dženifer i Ben snimljeni su ispred bolnice kako čekaju lekare, a njegova majka je bila u invalidskim kolicima.

Prema pisanju Daily Mail, Benova majka je pala sa doka i posekla nogu, pa je morala da dobije nekoliko šavova.

O novopečenom bračnom paru Aflek, Dženifer i Benu, ne prestaje da se priča otkad su se iznenada venčali u Las Vegasu, a sad su odlučili da naprave i raskošnu svadbu i ne žale pare! Popularni par trebalo bi ovog vikenda ponovo da izgovori sudbonosno "da".

Budžet Dženifer Lopez i Bena Afleka kreće se, navodno, od 25.000 do 25 miliona dolara. Prema pisanju stranih medija, veselje će trajati tri dana.

Prošlog meseca, tačnije 16. jula, Dženife se udala za Bena u maloj beloj kapeli u Las Vegasu.

 - Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina sam bila strpljiva. Bili su u pravu oni koji su rekli, 'sve što ti treba je ljubav'. Sada smo zahvalni što imamo to u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo -  napisala je pevačica na društvenim mrežama.

bonus video: