14.09.2022.

13:44

Foto: Freepik.com

Magazin

MISLILA JE DA IMA OBIČNU ZUBOBOLJU! Kada bol nije prestao ni posle operacije, otkrila je SUROVU ISTINU!

Kada je Ema Vebster (29) 2018. godine počela da pati od zubobolje, stomatolozi su mislili da joj je potrebna samo rutinska operacija kanala korena.

Nakon što operacija nije uspela da ublaži njen mučni bol, Emi su ubrzo dali lekove za ono što su lekari smatrali oštećenjem nerava.

Godine 2019., nakon tri pregleda kod lekara opšte prakse, do tada joj se bol proširio po licu, a vid joj se zamaglio, lekari su joj konačno zakazali magnetnu rezonancu u Univerzitetskoj bolnici Kraljice Elizabete u Glazgovu.

Na Emin užas, skeniranje je otkrilo da ona ima tumor na mozgu, koji je bio smešten iza njenog desnog oka.

Kako je objasnila, Emi je bilo potrebno vreme da postane svesna informacije:

- Čak sam se vratila na posao, ali kasnije tog dana kada sam telefonirala, slomila sam se - objasnila je ona i dodala:

Informer

glavobolja

- Stalno sam razmišljala: "Zašto ja? Šta sam pogrešila? Mogla sam samo da mislim na svog sina Alfija i šta bi mu se desilo ako izgubi mamu. Bila sam spremna da počnem da planiram svoju sahranu - rekla je Ema.

Na sreću, doktori su otkrili da je tumor na mozgu benigni, što znači da nije kancerogeni. Ema je operisana u martu 2019, gde su hirurzi uklonili 70 odsto tumora.

Posle operacije, Ema je ostala sa problemima sa ravnotežom i iscrpljujućim glavoboljama, sa kojima se borila i narednih osam meseci, pre nego što je počela da se oseća bolje.

Sada Ema ima godišnje skeniranje, kako bi proverila rast tumora, a srećna mama očekuje još jedno dete, u oktobru 2022.

- Ne mogu da verujem da sam sada došla u fazu u kojoj sam, kupili smo naš novi dom, udajem se za dve godine, a drugo dete očekujem za osam nedelja. Nikada nisam mislila da će to biti slučaj 2019. godine - rekla je ona, prenosi thesun.co.uk.

BONUS VIDEO: