Autor: Informer.rs

05.10.2022.

12:15

Foto:

Magazin

JOŠ JEDAN SLAVNI PAR SE RAZVODI! Žizel Bundšen i Tom Brejdi više ne žive zajedno, a svi se pitaju kako će da podele 26 MILIONA DOLARA

 - Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihovog braka, ali izgleda da jeste. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju advokate i već proučavaju šta će taj razlaz podrazumevati, ko će šta dobiti i kako će podeliti finansije - kaže jedan upućeni izvor za Page Six.

Par je u braku od 2009. godine, ali  planiraju da imaju zajedničko starateljstvo. Žizel i Tom, naime, imaju 12-godišnjeg sina Bendžamina i 9-godišnju ćerku Vivijan, a Brejdi ima i 15-godišnjeg sina Džeka, kojeg je dobio s bivšom partnerkom Bridžit Mojnahan.

Informer

Tom i Žizel

Mediji prenose da se njihova imovina procenjuje na 26 miliona dolara, a zahtev za razvod će najverovatnije biti podnet na Floridi.

 Brejdi je trenutno najplaćeniji NFL igrač, "težak" 250 miliona dolara.

Kako su strani mediji pisali, Žizel i Brejdi se ne slažu jer su se svađali poslednjih meseci oko toga što lepa Brazilka smatra da on nije posvećen porodici.

 - Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za supruga i decu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj porodici, mesto na kom će moja deca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podržava njih i njihove snove -  izjavila je ona u intervjuu za Elle.

bonus video: