Autor: Informer.rs

09.11.2022.

13:51

Foto: reuters

Magazin

DŽENIFER LOPEZ otkrila kako se tačno POMIRILA sa BENOM AFLEKOM nakon 17 GODINA!

Svetski popularna glumica i pevačica Dženifer Lopez rešila je da otvori dušu za magazin Vogue, podelila je kako su ona i Ben Aflek obnovili odnos 2021. godine, skoro 20 godina nakon njihovog razlaza.

Dženifer Lopez se nije suzdržavala dok je iznosila detalje svoje veze sa Ben Aflekom u novom intervjuu za decembarski broj Vogue magazina.

Nakon što su okončali veridbu 2004. godine, Ben i Dženifer su se pomirili u proleće 2021. kada je ona izašla iz dugogodišnje veze sa Aleksom Rodrigezom. Njih dvoje su bili u kontaktu tokom godina, ali su stvari podigli na viši nivo kada je Ben poslao mejl Dženifer. Obavestio je da je izneo pohvalio na njen račun jednom prilikom kada je davao interviju za novine. Razmena mejlova je išla postepeno i navela ih je da nastave da razgovaraju , pa su na kraju počeli da se posećuju u svojim domovima.


 - Nikada nisam bežala od činjenice da sam uvek osećala da postoji prava ljubav. Ljudi u mom životu znaju da je Ben bio veoma posebna osoba u mom životu. Kada smo se ponovo povezali, ta osećanja prema njemu su i dalje bila veoma stvarna -  rekla je Dženifer. 

Za razliku od drugih bivših koji prerastu jedni druge, Dženifer je rekla da su ona i Ben uspeli da nađu jedno drugo posle toliko godina razdvojenosti.


 - Sve što smo ikada želeli je da nekako dođemo do mesta mira u našim životima gde smo zaista osetili onu vrstu ljubavi koju osećate kada ste veoma mladi i pitate se da li to možete ponovo imati", objasnila je ona. "Da li postoji? Da li je realna? Mislim da svi postavljaju sebi ta pitanja. Prođeš kroz sve veze i tražiš, povezuješ se i prekidaš veze sa ljudima i onda se pitaš da li je to samo život? Vrteška, tobogan, karnevalska vožnja? I onda se smiriš -  zaključila je.


Dženifer i Ben su se prvi put spojili 2002. i bili vereni do kraja te godine. Otkazali su svoje venčanje u septembru 2003. samo nekoliko dana pre ceremonije, a prekinuli su vezu četiri meseca kasnije. Ben je potom dobio troje dece sa glumicom Dženifer Garner, dok je Dženifer dobila blizance sa Markom Entonijem.

Nakon što su obnovili svoju vezu 2021. godine, Ben je nastavio da postavlja pitanje u martu 2022. Oni su se venčali u Las Vegasu u julu, nakon čega je usledila raskošna ceremonija sa porodicom i prijateljima sledećeg meseca.

BONUS VIDEO: