28.11.2022.

08:29

Foto: Shutterstock

Magazin

DA LI ŽENE TREBA PRVE DA ZOVU MUŠKARCA NA SASTANAK? Transformacioni kouč daje odgovor koji se mnogima NEĆE SVIDETI!

Mnogi će zvanje na ljubavni sastanak povezati sa "modernim dobom" i činjenicom da su žene sve ravnopravnije, pa tako ne vide ni problem da upravo one načine prvi korak. 

Međutim, transformacioni kouč, Slađana Trikić, koja je specijalizovana za partnerske odnose, ističe da žene zapravo nikada ne bi trebalo da zovu muškarce na dejt:

- Ja sam neko ko nikada nije pisao nekome prva poruku, nikada u životu nisam pitala nekoga da izađemo na dejt, niti ću to ikada uraditi, niti za tim ima potrebe, naročito sada kada sam u svojoj ženskoj energiji, kada znam da vladam apsolutno svojom ženskom energijom. Moć te naše ženske energije se upravo nalazi u tome da smo mi dovoljno intuitivne, dovoljno mudre, da na vrlo suptilne načine stavimo muškarcima do znanja da se oni nama sviđaju i da mi želimo da oni naprave prvi korak - kaže Slađana i dodaje:

Informer

ljubavni sastanak

- Jedan muškarac je sve ovo vrlo slikovito objasnio, on je rekao da zamislimo da je žena kao jedan suncokret, a muškarac pčela. I onda on kaže da li ste videli nekad da suncokret ide ka pčeli. Ne, pčela je ta koja je privučena suncokretovoj lepoti, mirisom itd. Tako je i sa nama ženama. Mi treba da budemo u našoj predivnoj ženskoj energiji, a muškarci će se oko nas rojiti kao pčelice - završava Slađana.

BONUS VIDEO: