03.12.2022.

18:00

Foto: Shutterstock

Magazin

MISLIO SAM DA JE TO NEKA KVANTNA FIZIKA! Dečko podelio sa svima ŠTA je to što SVE ŽENE ŽELE - bićete mu zahvalni!

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedan dečko je objavio da je napokon shvatio šta je to potrebno kako bi njegova devojka bila srećnija i zadovoljnija. 

Odgovor je zapravo veoma jednostavan, a u pitanju je pažnja:

- Sa ženama je ustvari lakše nego što mislimo. Uvek sam mislio da je to neka kvantna fizika, ali nije. Primetio sam to kod svoje devojke, tj naučio. Te sitnice kao, dobro jutro, tokom dana kako si, šta radiš, uveče poruka za laku noć i tu i tamo poziv da vidi da je želiš čuti. Primetio sam da su to sve sitnice koje njih usrećuju. Ili kada izađemo negde, pa je poljubim neočekivano, stavim joj ruku na nogu dok vozim, kada spavamo zajedno, pa je zagrlim u snu itd. Otkad sam ovo shvatio, stvarno je sve jednostavnije, i ona je srećnija. Ko bi rekao da sitnice tako deluju - napisao je ovaj dečko, a onda su usledili i komentari:

- Pa aleluja. Muškarci, mi volimo pažnju. To ne znači da ceo dan morate podrediti nama, ali volimo kad nas se setite i kad nam kažete da smo vam lepe, pogotovo onda kad se mi tako ne osećamo. Sad recite i vi nama šta vi volite, pa da pojednostavimo sve ovo.

- Ovo deluje tako proračunato. Kao da ti ne uživaš u tome, već to radiš radi "mira u kući".

Informer

ljubav

- Zar se ne može imati 2 razloga u životu zašto nešto radimo? Radim to jer je volim, a nemoguće je da još time i držim mir u kući? Jer očigledno i držim time mir u kući i još plus to radim jer je volim! De upotrebite nekad mozak, molim vas!

- Što si bolji prema ženama, one su sve gore prema tebi. Ako si dobar, nežan, pristojan, onda te gledaju kao prijatelja ili vide da te mogu lako imati, pa te drže u rezervi i zavlače.

- Normalno da je lako kad si druže već u vezi, teško je doći do toga, lako je održavati.

- Imamo bebu od 7 meseci. Za to vreme nije prošao nijedan dan da mi suprug u toku radnog vremena nije poslao poruku "Šta mi radite i kako ste?".

- Da se razumemo, sve mogu sama. Udala sam se za onoga ko je bio pažljiv prema meni, ko je uvek tu kada mi nije dobro, na koga mogu da se oslonim i ko će me uvek štititi. Od zime, od ljudi, od sebe same.

BONUS VIDEO: