Autor: Informer.rs

13.12.2022.

10:04

Foto: Pixabay

Magazin

OD PRSLUKA DO HALJINE! Kako da nosite prevelike džempere ove sezone? (FOTO)

Džemper možete da nosite kao tuniku uz uske farmerke ili helanke. Za ovo vreme je idealna opcija, jer će grejati leđa, a nećete izgubiti na ženstvenosti.

Informer

Džemper

Kraće modele možete da upašete delom u pojas pantalona i naglasite struk. Uvucite ga na sredini ili sa strane - kako vam najviše odgovara.

Uz usku i plisiranu suknju naći ćete sigurno model koji odgovara vašoj građi. Štaviše, i krupnije dame mogu lako da prikriju višak tako što će spojiti kombinaciju u sličnim nijansama džempera i suknje.

Džej Lo kao inspiracija: Džemper s kaišem

Modne kombinacije pevačice Dženifer Lopez nekima se ne sviđaju, a drugi ih koriste kao inspiraciju za svoj stil. Dženifer je džemper iz kolekcije Ralfa Lorena s novogodišnjim dezenom pre nekoliko dana nosila sa kaišem uz dugu satensku suknju i štikle.

Ružni džemper, što je, inače, drugo ime za džempere sa motivima novogodišnjih praznika, uz ovu kombinaciju Džej Lo izgleda sasvim u redu, što su ocenili i njeni pratioci na društvenim mrežama.

Ispod komotnog džempera možete da obučete i košulju. Neka se kragna i krajevi vide ispod džempera i iznenadićete se kako može da bude elegantno. Izbor džempera sa kraćim rukavima ili u formi prsluka daje veliku mogućnost da ga nosite i preko haljina i sa raznobojnim košuljama. Tako sa jednim komadom uvek izgledate kao da nosite nešto novo.

Haljine od trikotaže su pun pogodak za dame koje i zimi vole da istaknu svoju figuru. Dugački oversajz džemperi sa rol-kragnom odlična je opcija za njih.