Autor: Informer.rs

13.12.2022.

12:06

Foto: Reuters

Magazin

ČIPKA I HALTERI ZA NOVU GODINU! Praznična kampanja Viktorijas sikret izazvala HAOS na INSTAGRAMU - Hejli Biber u VATRENOM IZDANJU sa ogrtačem DEDA MRAZA (FOTO)

Hejli Biber u seksi kostimu sa ogrtačem Deda Mraza i Bela Hadid u izazovnoj kombinaciji među novogodišnjim poklonima pozivaju na slavlje i zabavu.

Sa još 24 manekenke, među kojima su i modeli za "plus sajz" Devin Garsija i Paloma Elzeser, kao i devojka s invaliditetom Kjara Maršal, brend "Viktorijas sikret" ponovo je poručio da ne pravi razlike među ljudima i da poziva na zajedništvo.

Misija "Viktorijas sikreta": Nema razlika

U novogodišnjoj kampanji za brend VS učestvovala je i Kjara Maršal (29), manekenka iz Njujorka koja je kao desetogodišnja devojčica doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je ostala bez desne noge. Kjara, koja je završila studije mode i radi kao modni skaut i model, ispričala je da su joj bile potrebne godine da prihvati svoje telo i da je uspela da se uzdigne i nastavi da živi kao srećna i zadovoljna žena. 

Zvezda ove kampanje je manekenka Hejli Biber, supruga popularnog muzičara Džastina Bibera. Pozirala je u nekoliko izdanja: u bodiju boje vina ukrašenom mašnama, belom kompletu s crnim dekorom, do zelenog kompleta od čipke s halterima.

Praznična kolekcija VS sem seksi donjeg veša sadrži i pidžame, papuče i ogrtače s prepoznatljivim dezenom i u novogodišnjim bojama.