Autor: Informer.rs

16.12.2022.

10:26

Foto: reuters

Magazin

ON JE BIO PRVA LJUBAV VIKTORIJE BEKAM! Po zanimanju je ELEKTRIČAR, a upoznali su se dok je popravljao ALARM U KUĆI njenih roditelja (FOTO)

Iako se često u medijima pisao o razvodu Viktorije i Dejvida, brak je opstao uprkos krizama i njegovim navodnim prevarama.

Za njihovo poznanstvo glavni krivac je Viktorijin menadžer.

 - Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku - govorio joj je Sajmon Fuler i ostvario svoje tvrdnje.

Informer

Viktorija Bekam

Zaljubljena u električara

Ono što je zanimljivo jeste da malo ljudi zna da Dejvid nije bio prva Viktorijin ljubav. Ona je pre braka bila verena za lokalnog električara i stručnjaka za protivprovalne alarme, Marka Vuda.

Upoznali su se kada je ugrađivao alarm u kući njenih roditelja i bili su u vezi od 14. do 20. godine. Jako su se voleli i živeli su u njenom stanu, a bili su i vereni.

FOTOGRAFIJE MLADE VIKTORIJE SA VERENIKOM POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

 - On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, pa je ta veza morala da se završi - rekla je jednom prilikom Viktorija.

 - Tužno je jer smo dugo bili zajedno. Ali ona ima ono što je oduvek želela i ja sam ponosan na nju -  komentarisao je Mark jednom njihovu vezu.

Imala vezu i sa cvećarom

Nakon propale veridbe, bila je u vezi sa modelom i cvećarom Stjuartom Biltonom, koji je bio porodični prijatelj, a holivudski glumac Kori Haim je tvrdio da ga je varala s njim.

Viktorija je potvrdila romansu s Korijem u autobiografiji "Learning To Fly" i otkrila da je započela 1995. godine. U tom periodu je započela i vezu sa Stjuartom.

Informer

Danas je Viktorija udata za Dejvida sa kojim je u brak 23 godine, a imaju četvoro dece, sinove Bruklina (23), Romea (20) i Kruza (17) i ćerku Harper (11).

Kada je Dejvid upoznao Viktoriju njen broj je napisao na avionskoj karti koju i dalje čuva.

bonus video: