19.12.2022.

13:34

Foto:

Magazin

U BRAKU JE, A MUŽ JOJ GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE! Žena pita da li je to NORMALNO, a onda je dobila neočekivane ODGOVORE!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem raznih ispovesti, žena je podelila svoju zabrinutost vezano za njenog supruga i gledanje erotskih filmova:

- U braku sam, a moj muž i dalje gleda porniće kao kakav tinejdžer. Je li to uopšte normalno? Uvek se upoređujem s tim "glumicama" - napisala je ova žena, a onda dobila i nekoliko komentara:

- Zato što su danas mnogi zavisni od pornjave. I to na loš način. I misle da je ceo život pornjava i sve žene glumice. I polako gube kontakt sa realnošću, jer im nije, tako prestimulisanima, dovoljna žena pored njih. Nego mora da se oblači u specijalan veš, pomagala, 70 poza/10min, anorgazmi i na kraju sam sva srećna bacila sve to. I njega. E jbga, ako ti nije bilo dovoljno, pa ni 9x na dan, onda ništa. Produži dalje, produži dalje, idi od mene, jer još si dete.

- Ako previše gleda porniće, možda mu nisi dovoljna. Ima visok libido i pitanje je da li ume da ga drži pod kontrolom. Ako ume i ne vara te, ok. Ali ako mu budi želju da isprobava različite žene, imaš razloga za brigu.

Informer

gledanje filmova

- Svi smo različiti, ali mi je malo čudno da to mlade osobe u vezi gledaju. Ja sam žensko i nisam u vezi i vidim loš uticaj toga. Nekad pogledam, ali ne previše. Smatram da to može biti samo za neku ideju u se*su, ali nikako stalno. Dobiješ neka nerealna očekivanja.

- Ako vam ne pati intimni život zbog toga i nema neka nerealna očekivanja, onda ne vidim nikakav problem.

- Pa šta ako ste u braku, zašto to naglašavaš? I ja sam u braku i gledam porniće i ne vidim u tome ništa loše, žensko sam.

Šta vi mislite o ovome, da li je u redu gledati erotske filmove u braku?

BONUS VIDEO: