22.12.2022.

17:30

Foto:

Magazin

STAVILA SAM MU DIKTAFON POD SEDIŠTE! Žena sumnja da je suprug VARA, a sve zbog OVAKVOG njegovog ponašanja!

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedna žena je podelila sumnju u to da je suprug zapravo vara i to sa koleginicom na poslu:

- Suprug vozi koleginicu na posao, a nije mu usput, već mora da ode 2 km po nju. Briše poruke kad se uveče dogovaraju da li će da je pokupi, meni kaže kako je nov na poslu i mora da se uhoda među ljude, te da to radi iz tih razloga. Stavila sam diktafon pod sedište, za svaki slučaj - napisala je ova žena, a onda je dobila i nekoliko komentara:

Informer

vožnja

- Ako me muž vara, a bogat je onda bih varala i ja njega, a on bi postao banka. Tačka.

- Tačno se oseti kad te neko vara. Uvek sam osećao da nešto nije kako treba, a zadnjih mesec dana, veze sa bivšom, sam imao neki osećaj u grudima, kao da me neko stiska. Ispostavilo se da je gospođica bila baš "aktivna" . Rešio sam se te bede, ali ostaje ožiljak.

- Mene kolega poveze ponekad posle posla, i ne smatram to ni za šta loše. Ne znam zašto je to nenormalno. Nemam ništa s njim, družimo se. Nikada ga nisam gledala kao partnera. A ovde vidim dosta komentara da ne treba nikog da vozi.

- Šta sve žene trpe. Da sam u braku, mužu ne bih dozvolila da vozi nikoga, sem njegove majke i sestre, izuzev mene. Kakve koleginice, kakve komšinice, toga nema. Niti bih dopustila da mene vozi muškarac sa kojem nisam u rodu, ako već imam muža. Bolje imati granice, nego biti moderan i izneveren.

Šta vi mislite o ovome? Da li ste nekada i na koji način, proveravali partnera?

BONUS VIDEO: