Autor: Informer.rs

08.02.2023.

10:55

Foto: Printscreen You Tube tlc uk

Magazin

ZABORAVILA SAM DA IZGUBIM NEVINOST! Mišel ima 41 godinu, a u životu nije videla golog muškarca (VIDEO)

- Većina žena izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam jednostavno bila "štreberka". Bila sam savršeno srećna što sam posle škole mogla da odem kući i gledam televiziju - ispričala je Mišel u emisiji "Virgin diaries" na TLC-u.

Iako se nalazi u teškoj situaciji, Mišel nije odustala od ideje da pronađe ljubav svog života, mada priznaje da je zaboravila da izgubi nevinost.

- Oduvek sam bila nedruštvena. Mladi uglavnom idu na fakultet, ja nisam, bila sam najsrećnija kada sam sa mamom vikednom gledala televiziju ili spremamo ručak zajedno - ispričala je Mišel.

Nikada nije videla golog muškarca

Mišel je poljubila samo dva muškarca, a kako kaže, nikada nijednog nije videla golog.

- Pokušala sam ja da imam vezu, ali to je bila velika stvar. Kad sam trebala da poljubim muškarca, na kraju večeri bih se toliko uplašila, da sam bukvalno povraćala - otkrila je.

Mišel je uverena da je baš ovaj nedostatak se*sulanog iskustva i zato što to krije, razlog što ima tako nisko samopouzdanje. Zato je priredila zabavu za svoje prijatelje i porodicu i otkrila im je ovu tajnu.

- Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost, definitivno ne planiram da umrem kao devica. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog initmnog odnosa - rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica su ovu vest dočekali s oduševljenje, a neki muškarci su joj rekli da njenu nevinost smatraju "se*si".