08.02.2023.

23:30

Foto:

Magazin

EKSPERT ZA VEZE RAZGOLIĆUJE SUROVU ISTINU! Evo zašto se dešava da muškarac koji deluje zainteresovano, nestane!

Nekada se dogodi da muškarac nakon par viđanja i dopisivanja jednostavno nestane, a žena ostane da se pita, šta se to zapravo dogodilo s njim.

Transformacioni kouč i ekspert za partnerske odnose Slađana Trikić, ističe da postoje tri potencijalna razloga za takvo ponašanje:

- Prvi razlog je da si se ti možda previše trudila da ga pridobiješ i osvojiš i dokažeš da si baš ti ona prava za njega. Kada si ti tako u očajnom stanju i uplašena da li ćeš ga osvojiti ili ne, to je nešto što muškarac oseća i što ga odbija od tebe.

Informer

raskid

Drugi razlog jeste da on zapravo uopšte nije baš bio zainteresovan za tebe, međutim ti si taj njegov neki flert i tu neku privlačnost protumačila kao da je on zainteresovan za tebe, prosto zato što si želela da veruješ u to, ali to zapravo nije bilo to.

Treći razlog može biti ta tvoja nesigurnost, nedostatak samopouzdanja, samopoštovanja, jer ono kako mi zračimo ustvari i ta naša energija koju mi odašiljemo, ustvari određuje koliko ćemo mi biti privlačni za suprotni pol. Tako da, ukoliko si ti u stresu, u strahu, očajna si, anksiozna, u vezi vašeg odnosa, u vezi njega, da li će se on javiti, da li ćeš ostaviti dobar utisak itd. on će sve to osetiti i to će njega udaljiti od tebe - završava Slađana.

Da li ste imale slična iskustva?