16.02.2023.

21:24

Foto: Freepik.com

Magazin

3 STVARI KOJE MOŽETE naučiti o muškarcu iz njegovog odnosa sa majkom!

Ukoliko ste nedavno počeli da se zabavljate sa nekim, verovatno bi bilo pametno da obratite pažnju na njegov odnos sa majkom.

Upravo kroz to, možete otkriti i kakav je on kao ličnost, ali i steći neki uvid u vaš budući odnos.

1. Ako potpuno izbegava majku

Da li provodi mnogo vremena izbegavajući majku, ne zato što je zaboravan čovek, već zato što mu ona stvara anksioznost ili uznemirenost? Ne može da je postavi na njeno mesto ako ga uznemirava; on voli da ugađa ljudima i nije baš samouveren. Takođe, on se plaši da joj kaže kako se oseća, jer ili će je uznemiriti ili će dobiti još više kritike od nje.

Poznat je kao "fin momak" i sviđa se drugima, ali on lebdi ispod površine, što znači da se ne bavi teškim društvenim aktivnostima ili zajednicom. Ako ste partner koji je otvoren, nećete uspeti sa ovim muškarcem. Ako volite da radite ispod radara, ovaj tip je pravi za vas.

Može biti pomalo pasivno-agresivan, ali vas verovatno neće ostaviti, ukoliko vam se obaveže.

Zašto? Njemu posvećenost verovatno proizvodi anksioznost, pa ako je odlučio da se izbori sa anksioznošću i ostane sa vama, vi ste ta koju želi da zadrži. Potrebno mu je mnogo da se suoči sa problemima, pa očekujte da će duboki razgovori i svađe biti komplikovani.

Informer

majka i sin

2. Ako se plaši da će razočarati svoju majku

On je blizak sa svojom mamom, ali ona ne diktira njegov život. Ne, umesto toga, on ima intenzivan strah da će je razočarati, i ima tendenciju da se šunja okolo da uradi ono što želi, posebno ako misli da ona neće dati odobrenje.

On ima tendenciju da bude lukav, preuzima sve vrste rizika i obično uspeva u njima, ali ako ste u vezi sa njim, moraćete da se uključite u njegove male ispade, koje mogu brzo da dosade.

On želi da vam ugodi, jer mrzi konfrontaciju, ali možete ga videti kako vam kaže "da", ali onda radi ono što je želeo. Malo je dosadno.

3. Ako mu je majka najbolja drugarica

Ako je prijatelji sa svojom majkom, a ipak može da progovori, ukoliko ga ona uznemiri, imate samopouzdanog muškarca.

Imate muškarca kome žene nisu pretnja, već ga stimulišu. On uživa u romantičnim partnerstvima i voli uzbuđenje svađe, pa ako ste pomalo pasivni ili nemate samopouzdanje, on neće biti pravi za vas.

Njegova mama verovatno zna više o njegovim vezama, nego što bi romantični partner želeo, ali ako se njegovoj mami ne sviđa osoba koju voli, on joj brzo kaže da se povuče, ako treba.

Ima mnogo prijateljica, koje bi mogle da budu hrana za ljubomoru, i nije brz kada je obavezivanje u pitanju, ali kada se posveti, prilično je zaokupljen ljubavnim interesovanjem koje je odabrao, prenosi YourTango.