Autor: Informer.rs

27.02.2023.

19:30

Foto: printscreen instagram/eva_berger_official

Magazin

PRODALA JE NEVINOST ZA 300 EVRA! Tada je počela da se oseća kao žena (VIDEO)

Ruska lepotica, nekada profesorka književnosti, prvi poljubac imala je sa 19 godina, a kao tinejdžerki joj je bilo zabranjeno da priča o intimnim odnosima. Iskreno je pričala i o svojim prvim iskustvima.

- Da to je istina. Imala sam 21 ili 22 godine. Moja prva ljubav i prvi dečko nisu želeli da imaju intimne odnose sa mnom. Postala sam frustrirana i umoran od svoje nevinosti. Odlučila sam da se nagodim i izađem iz toga. Našla sam čoveka na internetu. Dogovorili smo se oko cene od oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno uradio, to je sve - rekla je ona.

Eva je ispričala celu svoju priču u podcastu. A kada ju je voditeljka pitala kako se oseća posle prvog puta, ona je odgovorila:

- Osećala sam se slobodno. Više nisam morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena - rekla je.

Danas je Eva influenserka sa 51.000 pratilaca na Instagramu. Trenutno živi u Budimpešti, ali je nekada bila studentkinja bez novca koja je radila kao administrator u teretani u Sankt Peterburgu.

- Živela sam u malom gradu i poticala sam iz veoma religiozne porodice u kojoj nismo razgovarali o intimnim odnosima. Nisam imala mnogo iskustva u odnosima ili bilo kakvom intimnom obrazovanju, a to sam jako želela - rekla je ona.

Ona je istakla da je ostala bez oca dok je bila student, pa tvrdi da joj je u tom periodu zaista bila potrebna muška pažnja, što ju je nagnalo da proda nevinost i oslobodi se, piše Daily star.