Autor: Informer.rs

05.03.2023.

17:45

Foto: Printscreen Instagam/beingmarcellahill

Magazin

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Udala se za rođaka, ali je tek saznala kada je zatrudnela (VIDEO)

Bračni par je istraživao porodična stabla kako bi pronašli savršeno ime za svoje buduće dete, tada su shvatili da imaju istu pra-pra-baku.

- Slučajno sam se udala za rođaka. Ups - Marčela je ispričala svoju priču u TikTok snimku.

- Sedeli smo svako za svojim laptopima i gledali porodična stabla. Kada sam pogledala njegovo, mislila sam da je zaglavljen u moje, ali smo ubrzo saznali da su isti – kaže Marčela.

Marčela i Tejdž su rođaci u trećoj generaciji, što su potvrdili i njegovi deda i baka, koji su rođaci u prvoj generaciji i odrasli zajedno.

Par se odmah zabrinuo za zdravlje svoje nerođene ćerke, ali kada su utvrdili da nema rizika, odlučili su da je nazovu po zajedničkoj pra-prabaki, Meri Džejn Dolar.

- Kada smo prestali da brinemo, sve nam je postalo jako čudno i smešno - priznala je ona.

– Sada kada idemo na porodična okupljanja, svi smo rodbinski na obe strane. Na jednom takvom skupu moj stric je napravio kviz o precima naše porodice, a za jedan od odgovora sam rekla da je to bio pra-pradeda mog muža – našalila se ona.

- Naš odnos je već bio super čudan, ali ovo je samo dodalo dodatni sloj ludila. Udružili smo se tako što smo oboje bili razočarani svetom. Kada smo saznali da imamo zajedničku porodičnu istoriju, nekako je sve došlo na svoje mesto i sada imamo osećaj celovitosti – zaključila je Marčela.