Autor: Informer.rs

27.04.2023.

12:30

Foto: Shutterstock

Magazin

BELO NIJE JEDINA OPCIJA! Najpopularnija venčanica za mlade u 2023. godini! (FOTO)

Mnogi parovi planiraju venčanje tokom najlepšeg meseca u godini, kada priroda oživljava i sunčani dani pozivaju na proslave. Međutim, iako neki još uvek razmišljaju o jesenjim venčanjima, upućeni su u najnovije trendove. Odabir savršene venčanice je uvek jedan od najvažnijih faktora, a ove godine mlade žele nešto drugačije.

Mladina venčanica igra posebnu ulogu u organizaciji venčanja. Kroz godine, trendovi su se vrtili u krug, sa pojavom belih haljina, boje slonovače, čipke, šljokica i tako dalje. Međutim, čini se da stiže novo modno osveženje.

Prema najavama, najveći trend u venčanicama za 2023. godinu su haljine oplemenjene bojama. Šarene venčanice će biti izuzetno poželjne, od diskretnih detalja u boji do celih haljina prekrivenih šarenim dezenima.

Dizajneri ove godine odlučili su da naprave iskorak i rizikuju. Umesto belih venčanica, vidjećemo haljine u svim nijansama boja. Stoga, za sve koji planiraju venčanje u bliskoj budućnosti ili razmišljaju o tome, vreme je da se upoznaju sa ovim novim trendom.

Pastelne boje poput bebi plave i roze su pravi izbor za romantiku, dok su smeli metalik i cvetni printovi savršeni za nešto hrabrije neveste koje prkose formalnostima.

Ako odaberete ovako upečatljivu haljinu, najbolje je da je ukombinujete sa jednostavnim aksesoarom jer ipak je haljina zvezda cele modne priče.