Autor: Informer.rs

11.05.2023.

12:39

Foto: Shutterstock

Magazin

6 STVARI KOJE ŽENE OČEKUJU OD MUŠKARACA! Samouvereni frajeri se ne hvale previše

Nedavno je objavljena lista stvari koje žene najviše zameraju muškarcima, kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Anketa je pokazala šta žene najviše zameraju suprotnom polu.

Informer

Muuško-ženski odnosi 

1. Prijateljstvo postoji! 

Muškarcima je često teško da shvate da muško-ženska prijateljstva zaista postoje! Često se dešava da muškarci žele da pređu iz zone prijateljstva u nešto drugo. Žene poručuju da se prijateljska zona ne može lako napustiti. 

2. Ako moraš ženi da objašnjavaš da si dobar frajer, verovatno to nisi

Samouvereni muškarci se ne hvale previše. Žene i same vide kakav je neko. 

3. Kada se devojka nalazi na sastanku, zabrinuta je za svoju sigurnost i ne voli preterivanja

Žene poručuju muškarcima da na prvom sastanku vole da se osete zaštićenom, ali da ne vole insistiranja o tome da ih pratite kući.  

Informer

4. Ako devojka ne zna kako da vam da do znanja da nije zainteresovana, to verovatno radi zbog toga što se brine kako ćete reagovati

Skoro svaka žena je bar jednom u životu doživela ispad ljubomornog ili besnog muškarca nakon što ga je odbila. 

5. Žene ne vole ni kada muškarci govore šta žene žele, ili kad pretpostavljaju da žele da se udaju, imaju decu i ne rade ništa.  

Žene nisu mitska bića čije se želje i ciljevi mogu generalisati. Žene poručuju - ne možete znati šta neka osoba želi ili ne želi dok je ne upoznate.

6. Žene su slične muškarcima

Još jedna stvar koju muškarci govore, a žene ne podnose. U anketi žene navode da smo svi mi ljudska bića sa osećanjima, različitim interesima i životnim putevima, prenosi YourTango.