20.05.2023.

11:52

Foto: EPAIMAGES

Magazin

HTEO JE DA ODE SA MNOM U KREVET JER ... Džejn Fonda progovorila o neobičnom zahtevu francuskog reditelja

Fonda je to rekla u epizodi emisije "Gledaj šta se dešava uživo", kada ju je voditelj Endi Koen zamolio da navede jednog čoveka u Holivudu koji je pokušao da bude sa njom, a ona ga je odbila, preneo je britanski list "Gardijan".

 - Hteo je da ode sa mnom u krevet jer je rekao da lik mora da doživi orgazam u filmu i da mora da vidi kakvi su moji orgazmi. Rekao je to na francuskom, a ja sam se pretvarala da ne razumem -  rekla je Fonda.

Ona je dodala da ima toliko priča da ispriča, ali da nemaju vremena. Fonda je imala 27 godina kada je glumila u filmu pored Alena Delona i Lole Olbrajt.

Kleman, jedan od najplodnijih francuskih filmskih stvaralaca 1950-ih i 1960-ih, imao je 51 godinu u vreme izlaska filma. Umro je 1996. godine u 82. godini.

Na pitanje ko je najveći ženomrzac u Holivudu, Fonda je odgovorila:

Informer

Džejn Fonda

"Pozivam se na peti amandman" (suština Petog amandmana na Ustav SAD znači da pojedinac ne može biti prisiljen da pred sudom svedoči protiv samog sebe).

Džejn Fonda je ovo izjavila u trenutku kada je francuska filmska industrija u fokusu tokom filmskog festivala u Kanu, a neke žene tvrde da filmska industrija nastavlja sa mizoginijom i seksualnim zlostavljanjem žena.