27.05.2023.

09:47

Foto: Shutterstock

Magazin

STALNO GOVORI DA ĆE MI UKRASTI DEČKA! Najbolja drugarica njenog momka spominje čak i njihovo VENČANJE

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem raznih ispovesti, devojka se požalila na odnos njenog dečka i njegove najbolje drugarice:

- Moj dečko ima najbolju drugaricu. Dok su još bili klinci dogovorili su se, navodno iz sprdnje, ako do 30. oboje ne budu u braku, da se venčaju. Oni ove godine pune 30 i ona mi svako malo, kao kroz šalu, pomene da će mi "ukrasti dečka" ako se ne venčamo uskoro. On govori kako je to samo zezanje i da sam ja luda što me to pogađa. Mislim da sam luda jedino što sam i dalje s njim i trpim to. Kako može da bude zezanje kada ona dođe, sedne između nas, zagrli ga i kaže "znaš da ću ti uskoro uzeti dečka, pa ćeš ti nama biti kuma a ne ja vama" dok se on smeje - navodi ova devojka, koja je dobila i nekoliko komentara:

Informer

prijatelji

- Imam 22 godine. Ne mogu da zamislim dva magarca od 30 godina, da se tako ponašaju. 30 godina u gu*icz imaju. Ostavljaj ti to i nađi sebi odraslog čoveka.

- Samo ću ti reći njega se otarasi, oni i njihove drugarice, da tebi tako drug kaže, veruj mi haos bi ispao. To koliko su ovi muškarci bezobrazni, to nema granica, a mi tuke, šta sebi dopuštamo.

- Nije ti ovo baš bezazleno.

- Do njega je, nije do nje.

- Raskini. To što ta drugarica govori nema smisla, poenta tog dogovora je da se njih dvoje venčaju pod uslovom DA NEMAJU momka i devojku. Tehnički, oni tebe izopštavaju nagvaždajući kako će se uzeti, kao da ti nisi u toj vezi, što treba da ti bude znak da raskidaš odmah.

Šta vi mislite o ovome?