12.06.2023.

09:45

Foto: freepik

Magazin

NEMAM VIŠE ŽIVACA ZA ŽENE SA DECOM! Čovek se zabavljao sa samohranim mama, pa otkrio koji je NAJVEĆI PROBLEM - nisu deca!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je podelio svoje viđanje zabavljanja sa ženama koje imaju decu i nesrećan brak iza sebe:

- Nemam više živaca za žene sa decom. Kako koju upoznam, a da ima dete i nesrećan brak iza sebe, ispostavi se da je frustrirana, nezadovoljna, a onda sve to istovari na moja leđa. Da se razumemo, volim decu, poštujem žene, a pogotovo samohrane majke, ali ja zaista nisam džak za udaranje, niti trpim da me neko vuče za nos. Imao sam 3 veze sa takvim ženama i u sve 3 veze je postojao identičan šablon ponašanja. Dosta je bilo, nađite nekog drugog ko će da vas trpi, mada mislim da je sve manje takvih muškaraca. Prijateljstvo uvek, veza ne - napisao je ovaj čovek, a onda su usledili i komentari:

Informer

porodica

- Ako sam nemaš decu, imaš pravo birati s kim ćeš biti u vezi. Očigledno sam biraš takve žene, jer si imao 3 takve veze.

- Zašto uporno izlaziš sa takvim ženama? Ako već ne voliš komplikovane veze (što apsolutno razumem) onda takvim ženama uopšte ne bi trebalo da pružaš priliku.

- Naleteo si na pogrešne osobe, a zajedničko im je da su bile udate i sa decom, pa generalizuješ. U svakom slučaju, nađi sličnu sebi, pa stvarajte porodicu i to je to. Opet, ni to nije garancija da neće biti isfrustrirana, ali barem ćete biti na istom nivou.

- Ako su imale identičan šablon ponašanja prema tebi, da nije možda malo i do tebe nešto? Ako ti se već 3 puta ponavlja ista stvar.

Šta vi mislite o ovome?