19.06.2023.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

MOKRE AVANTURE Odvažite se na VRELU AKCIJU POD TUŠEM i otkrijte njene čari

Kako se vodi ljubav pod tušem? Sledi šest praktičnih saveta.

1. Koristite temperaturu, paru i vodu u svoju korist

Prema terapeutima za parove seks pod tušem treba da sadrži sve elemente vode, uključujući temperaturu, paru, pritisak, vlažnost i klizavost.

- Tuširanjem možete da pređete preko erogenih zona kao što su bradavice, zadnji deo vrata, ručni zglobovi ili klitoris - savetuje stručnjak za intimne odnose Kejsi Taner.

2. Budite oprezni, klizavo je

Nesreće lako mogu da se dogode tokom akcije pod tušem, a padovi u kadi mogu da budu izuzetno opasni. Zato uzmite gumene prostirke i stavite ih na dno kade kako biste sprečili klizanje. Uz to, budite svesni gde su opasnosti i uklonite sve na šta biste mogli da se okliznete. 

Informer

Voda jeste mokra, ali spira sve što treba, pa pripremite lubrikant 

3. Koristite lubrikant

Voda jeste mokra, ali može da stane na put tokom seksa. Ona ispire prirodno podmazivanje žene, čineći intimni odnos neprijatnim. Pomozite sebi lubrikantom, samo pazite da nije na bazi vode, već birajte one silikonske.

4. Nabavite odgovarajuću opremu

- Opremite se za vrelo tuširanje sa svim stvarima koje mogu da vam zatrebaju, kao što su seks igračke, sunđeri, stolice i vakumski držači. Ove stvari će vam pomoći da lakše izvedete neke poze i snađete se u malom prostoru – savetuje psihološkinja dr Šenon Čavez.

Ako koristite igračke, obavezno koristite i lubrikant.

5. Proverite kako je partneru

Bez obzira na to da li prvi put pokušavate seks pod tušem ili ste već veteran, važno je znati koliko je vašem partneru udobno.

Informer

Stvari koje su vam udobne u krevetu možda nisu pod tušem

Imajte na umu da stvari koje su vam udobne u krevetu možda nisu pod tušem, pa eksperimentišite dok ne pronađete pozu ili radnju koja vam najbolje odgovara.

Obratite pažnju na temperaturu vode kako ne biste morali da je podešavate usred akcije.

6. Odlučite se za sigurne, stojeće poze

Izbor prave poze može da uzdigne ili uruši uživanje u akciji pod tušem, a pošto mnogi ljudi imaju prilično usku tuš kabinu, najsigurnije je voleti se stojeći.