Autor: Informer.rs

20.06.2023.

10:03

Foto: Shutterstock

Magazin

ŠOK! DEČKO MI JE TRAŽIO 200.000 DINARA, PA SAM DIGLA KREDIT DA MU DAM Haos na mrežama - sada je u Egiptu, ali to NIJE SVE

Prema njenim rečima, dečko, s kojim je u vezi već dve godine, tražio joj je novac na zajam, a onda otišao na putovanje.

 - Dečko mi je tražio 200.000 dinara na zajam pre 4 meseca, pa sam digla mikro kredit da mu dam. Rekao je da je to za našu budućnost. Ne javlja mi se već 7 dana jer je u Egiptu i kaže slab mu je signal, a takođe vidim da je tamo i njegova bivša. Ne znam šta da radim ili samo umišljam -  napisala je devojka, koja je potom dodala da se simptomatična situacija dogodila i za Dan zaljubljenih, kada joj je takođe tražio novac na zajam.

"Takođe je za Dan zaljubljenih tražio pare da dođe da me vidi jer živi na dva sata od mene i nije imao za gorivo. Ja sam mu dala, ali nije došao jer je dobio temperaturu taj dan."

Ispod njenih objava usledila je gomila komentara. I dok su se neki šalili na njen račun, pojedinci u njenu priču nisu poverovali.

"Bgm ja podržavam šta je 200.000 ako ga voliš iskreno", "Kaži koji su hotel možda ih sretnem, pa čisto da ga pljunem u tvoje ime", "da li si ti normalna žena", "Ukoliko je ovo istina, mnogo si glupa", samo su neke u moru reakcija, a našlo se i pitanje "Je l' loš trol", na šta je devojka odgovorila "Nije Trol, Marko se zove."

Tviter se usijao od komentara, a kakvo je vaše mišljenje?