29.06.2023.

23:20

Foto: freepik

Magazin

Volim ženu, ali me odnosi ne interesuju! Do pre godinu dana nije bilo tako - čovek otkrio svoj intimni problem, a svi mu savetuju jednu stvar

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je podelio problem koji se tiče njegovog libida, tačnije manjka istog:

- Ne znam šta nije uredu sa mnom... Intimni odnosi me uopšte ne zanimaju. Imam 30 godina, oženjen sam i jednostavno me ništa ne pali. Ništa. Kao da mi je neko isključio nagon. Do pre godinu dana sve je bilo normalno. Vidim da mi to narušava i brak, volim svoju ženu, ponekad nju zadovoljim, ali ja jednostavno ne mogu. Ubija me to - napisao je ovaj čovek i dobio nekoliko komentara:

- Mislim da je manjak testosterona. Hormoni su čudo. Ljudi nisu svesni koliko oni upravljaju našim životima.

Informer

- Ja imam 32, ne pamtim kad sam imao manju želju za akcijom, zapravo prvo kad vidim devojku poželim da je poljubim, a ne da imam odnose sa njom. A nekada, u dvadesetim, bilo je i jedno i drugo. Sajtove isto mnogo smanjio, više i ne ulazim tamo skoro, čudno baš valjda je do godina.

- Možeš da se maziš sa ženom i polako vodiš ljubav i ostalo će doći samo od sebe.

- Uradi hormone štitne žlezde i polne hormone. 

- Ako je do pre samo godinu dana sve bilo u redu i ako je kako kažeš brak u redu, onda je definitivno do hormona. Pre nekoliko godina imala sam veliki hormonski disbalans i probleme sa štitnjacom i u seksualnom smislu nisam osećala apsolutno ništa, kako god muž pokušavao da me zadovolji, nije bilo reakcije kod mene. Tek nakon 4-5 meseci sa terapijama, stanje se popravilo i čisto da znaš i muškarci mogu imati probleme sa štitnjačom.

Šta vi mislite o tome?