05.07.2023.

16:11

Foto: Pexels

Magazin

Dočekale su je spakovane stvari pred vratima! Nije klinka, a ovo je radila - 2 puta je upozorio, pa raskinuo

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je podelio razlog raskida sa devojkom, zbog čega je zapravo dobio potpuno podršku od čitaoca:

- Ulovio sam devojku kako skrinšotuje naše poruke i deli s drugaricama u grupi (sve tako dele) i zamolio da prestane da to radi. Ona je rekla pa šta ti smeta, a ja da je to privatno između nas. Ulovio je drugi put, ovaj put joj rekao da prekine s time, a ona je onda odgovorila da sve njene drugarice to rade. Ulovio je i treći put, ali ovaj put joj nisam ništa rekao. Kad se vratila s posla, dočekale su je njene stvari ispred vrata, lepo upakovane. Nije devojčica već žena od 31. Kad me uopšte ne poštuje, nema smisla s takvom osobom da delim život - napisao je ovaj dečko, a onda dobio i nekoliko komentara:

Informer

dopisivanje

- Iako je narušavanje privatnosti, mogu shvatiti da to rade klinke, podeli neku lepu poruku jer je srećna ili kad se tek dopisuje s nekim dečkom, pa pita za savet tipa "vidi šta mi piše", znači li da mu se sviđam? Ali da odrasle žene dele skrinšotove redovno u grupi i još zamoliš da prestane, pa šta je to, čemu? Još komentar da sve drugarice to rade... Dobro si i uradio.

- Svaka čast, tako i treba.

- Ja mogu da razumem da ste vi u svađi ili da ne zna kako da reši situaciju neku, pa joj treba pomoć, ali ovo je detinjasto.

- Ja imam 29 godina i moje poruke s mužem su više manje: kad ćeš ti kući, evo ja krećem, šta sve treba kupiti u prodavnici. Volim te najviše i tako to. Ne znam šta bi to ikom bilo zanimljivo da čita.

Šta vi mislite o ovome?