16.07.2023.

23:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Sa tobom sam svoj! 5 komplimenata koje svaka žena želi da čuje od svog partnera

I naizgled ledena i stroga žena "istopiće" se posle iskrenog komplimenta koji joj uputi muškarac koji joj se sviđa. Žene vole da čuju da su posebne, da je muškarcu prijatno u njihovom društvu, da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima zaista važno...

Žene su slabe na muškarce koji pokazuju osećanja, koji ne kriju svoju ranjivost. Žena voli da bude s muškarcem koji pazi na nju kao kap vode na dlanu i koji će ostati uz nju bez obzira šta se dogodilo. A ovih pet komplimenata voli da čuje svaka dama.

1. Nešto je kod tebe neodoljivo

To može biti nešto na ženi, njeno ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže "neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smeješ", žena će se sigurno "istopiti"'. Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju, jer baš svako voli da ga drugi gledaju pažljivo, a ne površno.

Informer

Pažnja je u sitnicama

2. Šta misliš....

"Šta misliš o...", pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od muškarca koga voli ili koji joj se dopada. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazaće i kako ceni njeno mišljenje i želi da zna kako ona razmišlja. Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijal za kvalitetnu vezu.

3. Lepo mi je s tobom

Žene vole muškarce koji se ne boje da pokažu da su ponekad ranjivi, one koji kažu kako s njom mogu da budu ono što zaista jesu. Osim toga, svakoj ženi je drago da čuje da je u njenom društvu prijatno.

Informer

Svaka žena voli da zna da je muškarcu neodoljiva

4. Lepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji čovek na svetu koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su osetljive na te stvari. Svaka žena voli da zna da je muškarcu neodoljiva, a posebno joj godi kad on to otvoreno kaže pred drugim ljudima.

5. Lepo mirišeš

Svaka žena voli da zna da prijatno miriše. Tada se oseća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno.