26.07.2023.

22:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ženu sam uhvatio u prevari preko parking karte! Čovek podelio svoje iskustvo, a niko ne veruje da se ovako odala

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je otkrio kako je uhvatio ženu u prevari pomoću parking karte:

- Ženu sam uhvatio u prevari preko parking karte. Jednom je stigla kazna, auto bio parkiran u drugom delu grada. Objasnila da je išla poslom (firma joj izvan grada) i zadržala se. A onda se desilo da sam par puta pokušao da platim parking, i stigne poruka da je plaćena dnevna parking karta. Odem do parking centra, proverim i saznam sa kog je telefona plaćeno. Nađem ga na Viberu. I sve mi je bilo jasno - napisao je ovaj čovek, a onda je dobio i nekoliko komentara:

- Parking centar je dao broj telefona sa kog je uplaćen parking, da li to smeju? Ona je toliko glupa da vara, ode u drugi deo grada i uplati parking sa ljubavnikovog broja? Svaka čast koliko ne zna.

- Ako se auto vodi na njega, što da ne. Tražiš podatke za svoj auto.

- Ne napisa ono glavno, a to je-  da li si joj prešao preko toga ili ne?

Informer

mobilni telefon

- Klasika. Žene danas ne umeju da budu nikako verne, varaju na sve strane, morala nikako nemaju. Pametno što momci više ne žele brakove, jednostavno i nema koga da ženis. Radiš, cimaš se kući oko svega i svačega, a ona sa ko zna kime u drugom delu grada ili hotelu, ne trebaju nikome takvi problemi. Miran san nema cenu.

- Bio sam ljubavnik udatoj (nisam znao kad smo se smuvali). Na poslu se skontali i pošto smo nas dvoje uvek ostajali duže, tu se smuvamo i kre*nemo. I bukvalno mesec i po dana jedino se na poslu viđamo i kre*emo. I ja je pitam u čemu je problem, što neće da se vidimo van posla i ona kao, udata sam. Najjače od svega je što je bila nenormalno ljubomorna.

- Ili je ona neviđena glupača, ili si ti ovo izmislio. Trećega nema.

- A ako je bilo poslovno, zar nije logično da firma tj. predstavnik firme i plati?

- Heheeh, kad je žensko u pitanju odmah se gleda i druga strana priče. Da je muško varalo, odmah bi se savetovao razvod.

Šta vi mislite o ovome?