14.08.2023.

13:28

Foto: Freepik

Magazin

Prestani sa traženjem opravdanja! Muškarac radi ovu stvar jer mu jednostavno nije dovoljno stalo do tebe

Kada su u pitanju muško ženski odnosi, stvari su često poprilično jasne, jedino žene budu najčešće te koje odbijaju da skinu "ružičaste naočare" i trude se da održe nešto, što zapravo nije vredno truda. 

Neretko žene opravdavaju razne postupke muškaraca, držeći se za vezu, koja možda i ne treba da nosi taj naziv. 

Ponekad žmure na neke očigledne stvari, kao na ne javljanje i neodgovaranje na njihove poruke, a Slađana Trikić, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, otkriva šta se zapravo krije iza toga:

Informer

poruke

- On se tebi ne javlja 8 sati, 12 sati, ceo dan, možda još i duže od toga? Ne odgovara ti na poruku? Samo želim da postavim dva pitanja: Da li ti zaista veruješ da postoje ljudi, koji nemaju 15-ak sekundi vremena da ti odgovore na poruku? Drugo pitanje jeste, da li ti zaista veruješ da postoje ljudi koji 8 i više sati, ne pogledaju u svoj telefon i ne vide tvoju poruku, danas, kada se čak i u toalet ide sa mobilnim telefonom - kaže Slađana i dodaje:

- Prema tome, svakome ko ima interesovanja za tebe, dovoljno je par sekundi da ti na poruku odgovori i niko nije toliko zauzet da toliko dugo ne može da odgovori. Svako ko tvrdi suprotno zapravo laže i ja želim da se ti setiš ovoga svaki put kada počinješ da tražiš opravdanja i izgovore za to što ti on ne odgovara na poruke - zaključuje Slađana.