Autor: Informer.rs

17.08.2023.

06:21

Foto: Shutterstock

Magazin

Ovo je najgori dan za prvi dejt! Evo kada treba da izađete

Jedna od njih, Hejli Kvin tvrdi da su neki dani bolji od drugih.

- Ciljajte na sredu ili četvrtak uveče, ili nedeljni ručak. Petak ili subota uveče će verovatno biti sačuvani za druženje s prijateljima i neće se smatrati vrednim trošenja za prvi sastanak. Umesto da predlažete noć u kojoj će vaš partner verovatno imati druge planove, ciljajte na večernji izlazak sredinom sedmice. Onda, ako nema iskre, uvek možete kriviti rani početak sledećeg dana kako bi sastanak bio kratak - savetuje Kvinova.

Ipak, ukoliko su vam dani u nedelji naporni, isprobajte taktički branč za vikend.

Informer

- Vikendom, sastanci za branč mogu dobro da funkcionišu, pošto su obično u kasno jutro i omogućavaju ljudima da se izležavaju i odmore, ali su dovoljno rano da se ne sukobljavaju s drugim planovima - objasnila je Kvinova.

Sa njom je saglasna Šarlot, koja deli savete za izlaske na Tik toku. I ona kaže da je subota najgori dan za prvi sastanak.

- Pod pretpostavkom da radite, radnim danima već ste van kuće, izgledate dobro i ne sređujete se samo za prvi sastanak. Vikendom nemate čvrste obaveze da bi vas podigle i izvukle iz kuće. Ako se doterate, to je obično za taj sastanak. Osim toga, loš prvi sastanak koji se desio u subotu duže ćete pamtiti. Zamerićete zbog gubitka slobodnog dana, dok će nasumični loš spoj u utorak biti lako zaboravljen do sledećeg meseca - kaže Šarlot.