16.08.2023.

21:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Na 3. sastanku me svojevoljno zadovoljavala! Mislio je da je materijal za venčanje, a sad hoće da je ostavi

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je podelio situaciju sa devojkom, zbog koje sada ne zna da li da se upusti u dalju vezu:

- Nakon mesec dana dopisivanja smo se našli na kafi, devojka mi se stvarno svidela i mislio sam da je materijal za ozbiljnu vezu, ali već na 3. sastanku me svojevoljno oralno zadovoljavala i ne mogu reći da mi je smetalo, ali nisam to očekivo od osobe s kojom želim ozbiljnu vezu, što znači da je isto pružila i svakom drugom s kim se viđala - napisao je ovaj dečko, a onda dobio i nekoliko komentara:

- Ona nije materijal za vezu zbog oralnog seksa na trećem sastanku, a ti jesi? Licermerje.

- A vidim, ti si se jako bunio. Ako već smatraš to nemoralnim, trebalo je da odbiješ. I ne, ne znači da je svakom to radila, niti to govori da nije za ozbiljnu vezu. Problem vas muškaraca i jeste taj što mislite da devojka za ozbiljnu vezu ne voli seks i svega se stidi, pa onda kad dobijete takvu, onda varate sa ovima što se ne stide. Valjda je u vezi bitno i da imate dobar seks i da palite jedno drugo?

Informer

sastanak

- Zbog ovakvih muškaraca postoje devojke koje glume svetice. One jedva dozvoljavaju poljubac, seks se ne spominje, jer su one materijal za venčanje, kada upoznaju potencijalnu žrtvu. Sa njim imaju platinsku vezu, idu na kafu i kolače, dok se sa strane je*u sa trojicom drugih minimum. Posle im ugrade veštački himen, a glupan nikad srećniji. Oženio je devicu. Takvi poput tebe, zaista ne zaslužuju ništa bolje.

 - Takve kao ti treba dobro natući u glavu. Nadam se da nećete završiti zajedno zbog te jadne devojke, da se spasi, iako vas je većina ovakva, pa ne znam ni hoće li se nešto bolje usrećiti i s drugim.

- Po kom to tačno kriterijumu žene sa velikim brojem partnera ne treba da se udaju, kad opet više muškarci varaju u braku, bez obzira na prethodne partnere?

Šta vi mislite o ovome?