04.09.2023.

19:00

Foto: printscreen Tik tok

Magazin

Osveta se servira hladna! Uhvatila dečka u preljubi, pa sa njim otišla na 'nezaboravno' putovanje (VIDEO)

Devojka je okončala svoju 18-mesečnu vezu, nakon poruka koje je pronašla u telefonu svog dečka koje su bile namenjene njegovoj navodnoj prijateljici.

Njeno korisničko ime na društvenim mrežama je @ikonwgirl, a na svom nalogu na Tiktoku objavila je video-snimak sa njihovog dvonedeljnog putovanja po Evropi, te je objasnila kako je prekinula sa njim.

Naime, svaka od poruka u video-snimku je potpisana haštagom #iknow i tiče se nekog segmenta njihovog odnosa – od ljubavi do prevare.

- Otišla sam na devetonedeljno putovanje po Evropi sa dečkom koji me je varao tokom cele naše veze, a to sam saznala dan pred polazak i nisam želela da izgubim hiljade dolara zbog naknada za otkazivanje - napisala je ona na snimku na "Tiktoku".

Na jednom papiriću je napisala da je njen dečko često odlazio na putovanja sa drugarima kako bi bio sa drugim ženama. Dok ona pokazuje i fotografiše tu poruku, u pozadini vidimo njega kako pozira ispred Ajfelove kule. Nije ni slutio da su mu sve fotografije sa najlepših mesta na svetu zapravo upropašćene.

Još jedna, snimljena ispred londonskog Big Bena, glasi: "On ne zna da ja znam da me vara".

Konačno, poslednja fotografija prikazuje njega ispred Londonskog mosta sa beleškom koja je otkrila da će ona raskinuti s njim posle tog putovanja.

Poruka od 30 sekundi 

Posle njenih ogromnih napora da preživi putovanje i razotkrije njegovu očiglednu neveru, @iknow_girl je podelila niz drugih video-snimaka koji daju više detalja o raskidu.

- Tek kada sam stigla kući, poslala sam mu kolaž koji sam napravila, zajedno sa veoma dugačkom porukom u kojoj sam opisala kako sam završila s njim. Na kraju mi je ostavio audio-poruku od 30 sekundi na Snepčetu izvinjavajući se za to što je uradio - rekla je ona, a prenosi Post.