Autor: Informer.rs

14.09.2023.

12:45

Foto: Shuterstock

Magazin

Profesionalna fotografkinja venčanja otkriva 3 znaka koji pokazuju da brak neće trajati! (VIDEO)

Svi volimo svadbe i nove brakove i ne mislimo na brak kao instituciju, već kao priliku za zabavu, žurke, ples, druženje sa ljudima i, obično, dobru hranu. Ceremonija i prijem su, međutim posvećeni ljudima koji se venčavaju, jer njihov zajednički život počinje tog dana.

Ako zastanemo na minut i posmatramo ponašanje bračnog para, shvatićemo da li će njihova veza trajati.

Tako barem tvrdi profesionalna fotografkinja venčanja i korisnica TikToka Šajla Herington, koja je otkrila znakove da brak neće potrajati.

Informer

Šejla je navela da je, nakon petnaestogodišnje karijere otkrila  da postoje 3 takva znaka.

1. Nema dovoljno fotografija sa partnerom

Prvi veliki znak je kada par, pored tipičnih fotografija, snime više fotografija sa svojom porodicom ili prijateljima.

- Meni je to jasno. Sigurno ćete se fotografisati sa svojom majkom i ocem ili braćom i sestrama i svojim voljenim rođacima, ali je sumnjivo ako partner nedostaje na više od tri fotografije - rekla je Šejla.

2. Ponašanje prijatelja

Još jedan važan znak je ponašanje kuma i prijatelja mladoženje i neveste. Ako izbegavaju da pričaju o partneru svog prijatelja ili se čini da ga ignorišu, verovatno nemaju najbolji odnos sa njom ili njim.

3. Par ne provodi vreme zajedno na venčanju

Na kraju, ali ne i najmanje važno - par provodi više vremena sa svojim prijateljima nego sa supružnikom tokom zabave nakon venčanja.

Informer

Video fotografkinje je postao viralan na popularnoj platformi, a mnogi korisnici su se složili sa njenim primedbama i otkrili još nekoliko znakova.

"Muž uopšte nije bio pored mene, a kum me nije ni pozdravio“, napisala je jedna Tik Tok korisnica, dok je druga primetila: „Moj muž je prvu bračnu noć proveo sa bratom, a ne sa mnom“.