26.10.2023.

17:00

Foto: freepik

Magazin

'Želim zlato u težini bebe'! Kad trudnica postavi bizaran uslov pred supuga (FOTO)

Linda Andrade, supruga bogatog meksičkog preduzetnika Rikija Andradea, objavila je video na Instagramu pod naslovom: "Šta očekujem od svog muža milionera kada zatrudnim“.

- Plavi dijamant ako je dečak ili ružičasti dijamant ako je devojčica, ružičasta Keli torba ako je devojčica ili plava Birkin torba ako je dečak, SPA svaki dan, otkrivanje pola bebe u Burdž Kalifi, zlato u težini bebe - napisala je ona.

Ispod ove objave pojavila se lavina komentara. A to nije sve. Ova žena je takođe nedavno navela stvari koje je želela da dobije od svog muža kada se udala.

- Potpuni pristup njegovim bankovnim računima, garderoba od milion dolara, mesečna kupovina za 100 hiljada dolara, automobili od 24-karatnog zlata, tri rezidencije, lični telohranitelj jer se bojim - rekla je.

Dvadesetčetvorogodišnja Linda živi u Dubaiju sa suprugom Rikijem, koji je vlasnik Market Masters akademije, gde obučava preduzetnike koji žele da napreduju u karijeri. On navodno zarađuje oko 125.000 funti mesečno (142.000 evra) i supruzi redovno daje "džeparac".

Zvanična cifra se nikako ne uklapa u njen apetet, tako da verujemo da ovaj biznismen zarađuje daleko više.

Tagovi:
ljubav beba zlato supruga zahtev milioneri