18.11.2023.

12:40

Foto: profimedia

Magazin

Raskinuo je s Džulijom Roberts posle 2 meseca! Metju Peri je bio ludački zaljubljen u nju, ali ovo nije mogao da podnese

Fanove širom sveta je potresla vest da je glumac Metju Peri preminuo. Iako je njegov privatni život bio prepun uspona i padova, obožavatelji će ga pamtiti samo kao simpatičnog, nasmejanog momka, koji je mnogima ukrao srce. 

Davne '90-e godine, čak je i Džulija Roberts pala na njegov šarm. Počeli su da se zabavljaju, ali je on nakon samo dva meseca prekinuo tu vezu, zbog svoje sopstvene nesigurnosti. 

Metju je svojevremeno i opisao kako se sve to među njima izdešavalo. Njihova romansa je počela pre nego što će se ona pojaviti u seriji "Prijatelji", a kako je glumac ispričao, producenti su ga zamolili da je kontaktira nakon što je ona rekla da bi gostovala u seriji samo ukoliko njen lik može da bude u nekoj priči sa Čendlerom.

 - Tada sam joj poslao ruže i na papir napisao: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od šanse da ćeš učestvovati u šouu je da napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Ne samo da je Džulija pristala da radi u seriji, nego mi je poslala i poklon, poslala mi je mnoštvo peciva -  rekao je Peri za "The Times".

Informer

Džulija Roberts

Njen pristanak da glumi u specijalnoj epizodi serije "Prijatelji" podstakao je Perijevo tromesečno udvaranje putem svakodnevnih faksova, dok je radila na filmu u Francuskoj. Kad je počelo snimanje epizode, već su bili par.

U svojoj autobiografiji, Peri je otkrio da su razmenili stotine poruka u danima pre nego što je elektronska pošta postala uobičajena:

- Zabavljanje s Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s prekrasnom i briljantnom Džulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao - prisetio se tada Peri.

Informer