28.11.2023.

17:20

Foto: X/@tonedandthin

Magazin

Bogataški bes koji je razbesneo svet! Venčanje koje je luksuznije od kraljevskog - otac je svojoj ćerki priredio svadbu od 54 miliona evra (VIDEO)

Snimci sa venčanja koje se održalo 18. novembra bilo je glavna tema na Tik Toku i na društvenoj mreži X (bivši Tviter). Madelin i njen sprug Džejkob Lagron organizovali su proslavu koju su, kako piše "SKPop", najvećim delom platili njeni bogati roditelji.

Otac Bob Brokvej, direktor kompanije Automotiv Group i majka Pola Brokvej, zamenik predsednika Coral Bagles, ogranka za Mercedes Benz u Floridi u avgustu mesecu završili su na naslovnim stranama lokalnih medija zbog prodaje dve nekretnine u vrednosti od 150 i 700 miliona dolara.

Madelin Brokvej, koja je poreklom iz Majamija, posle završene srednje škole preselila se u Teksas gde je i upoznala svog budućeg supruga.

Na multimilionskom venčanju koje je koštalo 59 miliona dolara goste je zabavljao bend Maroon 5 i frontmen Adam Lavin. Ceremonija je uključivala ručak kod Dior-a, iznajmljivanje operske kuće - Opera Garnije u Parizu, privatne avione, pa čak i Versajski dvorac.

Pre venčanja Madelin je organizovala devojačko veče koje je trajalo četiri dana i svaki dan je bio tematski drugačije osmišljen. Teme su bile "Pretty in Pink" (Lepe u ružičastom), "Aliens Amongst Us" (Vanzemaljci su među nama) i "Golden Hour" (Zlatni čas).

Grupa devojaka zajedno sa Madelin otputovale su u Pariz i imale su organizovan ručak u velelepnom apartamnu Chanel Haute Couture. Jedan deo gostiju je prespavao u Versajskom dvorcu.

Snimci sa venčanja od 59 miliona dolara imaju milione pregleda.